Menu

Partena Professional

U bent hier

Partena Professional

Partena Professional begeleidt starters, KMO’s en grote ondernemingen. U kunt bij ons terecht voor de oprichting van een bedrijf, uw sociale bescherming als zelfstandige, het loon- en personeelsbeheer van werknemers en hun kinderbijslag, medische controle bij absenteïsme, opleidingen, juridisch advies, HR-consultancy en -outsourcing. Als HR-dienstverlener heeft Partena Professional een sterke focus op ondernemerschap.

Innovatie bij Partena Professional

Bij Partena Professional staat innoveren centraal. Niet alleen op het vlak van product ontwikkeling door middel van co-creatie, maar ook door de invulling van het begrip klantgerichtheid. Zo organiseerden wij dit jaar nog het Ondernemersparlement.  Hiervoor hadden wij een aantal wetsvoorstellen uitgewerkt. CEO’s van kleine en grote ondernemingen konden hierop stemmen en amendementen aanbrengen alvorens het winnende wetsvoorstel aan de regering werd overhandigd.

Volg onze inspirerende innovatietraining

Logisch dus dat wij graag met een selecte groep ondernemers en HR-medewerkers willen nadenken over innovatie.Want innovatie is dé manier bij uitstek om uw concurrenten een stapje voor te blijven.Tijdens deze training van 1 dag denken we samen na over wat innovatie kan betekenen voor u en uw bedrijf en hoe u deze ideeën gemakkelijk in de praktijk kunt brengen.

 

http://www.partena-professional.be

ikinnoveer © 2019

Created by