Menu

Dok 61

U bent hier

Dok 61

Dok61 is de thuisbasis van Proud Mary, Fotografie Marc Wallican en Uruku. Samen willen we gastbedrijf zijn omdat we zelf een niet aflatende drang hebben om bij te leren, graag dingen anders bekijken, uitkijken naar innoverende initiatieven en onze klanten aansporen om hetzelfde te doen. Naast eigen seminaries die Proud Mary op regelmatige tijdstippen verzorgt, heten we ook graag andere organisaties welkom.  

Proud Mary

U wilt uw marketingaanpak over een andere boeg gooien? Dan staat Proud Mary klaar om u het juiste marketingstrategisch advies te leveren, op maat van uw merk of onderneming.Een creatief idee is van onschatbare waarde om gezien én onthouden te worden. Proud Mary helpt, creëert en voert uit. Met Proud Mary kan zaakvoerster Tina Fabry u op een nieuwe hedendaagse manier van dienst zijn. Niet vanuit een ivoren toren, maar van dichtbij. Naast en met u, de klant.Bent u een starter met nood aan marketingstrategisch advies, een onderneming op zoek naar een onderscheidende positionering? Heeft u een merk dat gelanceerd moet worden op een creatieve manier ? Bel ons dan gerust op.

Marc Wallican

Fotograaf Marc Wallican houdt van momenten. En die te vangen op beeld. Hij houdt van mensen. En die weer te geven zoals ze zijn.Bedrijfsreportages die de sterktes weergeven van uw bedrijf, reclamecampagnes die onderscheidend zijn in beeld, interieurfoto’s die de juiste lijnen weergeven, eventfoto's die sfeer en ambiance ademen. 

Uruku

Uruku, opgericht door Nick Slembrouck, is een creatief digitaal bureau die zich vooral toespitst op digitale ervaringen. Met een zorgvuldig samengesteld team van pro-actieve en vooral creatieve mensen werken we aan grootse projecten! Zo blijven we altijd focused en komen we samen tot het beste resultaat! Met reeds 8 jaar ervaring in het bouwen van websites en toepassingen voor alle digitale platformen, is het geen verrassing dat we ons vooral vastbijten in alles wat een scherm heeft! Onze services zijn dus voor de hand liggend:

  • User interface en user experience design van responsive websites, app’s, touch installaties, digitale platformen, webshops, enz..
  • Corporate branding: logo creatie en huisstijl

ikinnoveer © 2019

Created by