Menu

Van idee tot Business Model Canvas...

Cursussen West-Vlaanderen

15 november 2018 22 november 2018 6 december 2018

U bent hier

Innoveren doe je zo!

Voortdurend vernieuwen is de boodschap. Ondernemers moeten innoveren om elke dag opnieuw de perfecte service te bieden voor hun klanten én om mee te zijn met de veranderingen in de markt. Deze eerste sessie barst van de trends, evoluties en (waar mogelijk Vlaamse) voorbeelden van ondernemingen, businessmodellen en verrassende producten en diensten. Al deze inspiratie kaderen we in een praktisch 4-stappen innovatiemodel.

Nieuwe ideeën bedenken

Alles draait om de ervaring en de beleving van de klanten. Dat is exact waar de tweede sessie rond draait. Aan de hand van heel wat praktische voorbeelden en met eenvoudige, maar erg effectieve technieken, vertalen we behoeften van klanten naar nieuwe concepten en ideeën.

Innovatie in de praktijk

Nieuwe ideeën zijn leuk, maar innovatie gaat natuurlijk verder. Hoe zet je die nieuwe ideeën om in de praktijk? Hoe maak je van jouw idee een sterk concept en hoe overtuig je anderen om het mee met jou te gaan realiseren? We werken de beste ideeën van de afgelopen sessies uit tot een concreet businessmodel.Zo maak je, gedurende de 3 sessies het proces van (pré-)idee tot businessmodel door. Misschien ontstaat er wel een nieuw businessidee? Bovendien krijg je een ruimer en sterker netwerk van ondernemers, gemotiveerde werknemers én studenten erbovenop.

Wanneer en Waar?

Donderdag 15 november

Donderdag 22 november

Donderdag 6 december

Hangar K, Nelson Mandelaplein 2A, 8500 Kortrijk

Steeds van 18u tot 20u30, we voorzien een lichte maaltijd vanaf 17u30 

Inschrijven kan enkel voor de volledige reeks.

Voor wie?

Bent u zaakvoerder, verantwoordelijke of werknemer van een onderneming en wil je inzetten op een innovatie en een duurzame toekomst? Ben je een gemotiveerde student mét ondernemingsambities? Dan is deze inspirerende opleiding op jouw maat.

Kosten?

Deze opleiding, van 3 sessies, bieden we aan voor 180 euro. In ruil voor dit voordelige tarief rekenen we wel op jouw engagement: aanwezigheid op de 3 sessies en een Innovatie-audit invullen (wordt verstuurd via mail). Je krijgt, na het invullen van de Innovatie-audit een duidelijk rapport én deze info zorgt ervoor dat we de opleiding op jouw noden kunnen afstemmen.

We laten ook een beperkt aantal studenten toe aan deze opleiding, dit bovendien aan een gereduceerd tarief.

Schrijf je nu in!

Meer info over deze opleiding

Naam: Eveline Borgermans
Organisatie: Agentschap Innoveren&Ondernemen
Telefoon: +32490654359
E-mailadres: eveline.borgermans@vlaio.be

ikinnoveer © 2018

Created by