Menu

Trust creatie: essentieel bij verkoop van innovatieve/complexe producten

Webinar Online

24 november 2017

U bent hier

Vertrouwen wordt weleens de munteenheid van de toekomst genoemd. In Sales is dit al langer een bekend feit: zonder vertrouwen zal een klant nooit bestellen, hoe veel value er ook wordt aangeboden.

In deze webinar over trust creation vertelt Hans Clijsters van www.hamiltoncoaching.be over het belang van vertrouwen in (complexe) B2B verkoop, de relatie met value-creatie en de verschillende methodes die er zijn om tot een vertrouwensrelatie te komen met de verschillende stakeholders binnen een aankooptraject.

Op een uurtje tijd krijg je een reeks concrete en bruikbare tips die direct toepasbaar zijn op jouw business.

Deze webinar, met Hans Clijsters  duurt 1 uur, start om 12u stipt en bieden we aan voor 39,50 euro . Er is ruime mogelijkheid om jouw vragen te stellen aan Hans, tijdens de uitzending.

Opgelet: Ook als je niet inlogt tijdens de webinar, krijg je na afloop een mailtje met een private link naar de volledige opname, de presentatie en eventueel extra documentatie. De factuur volgt daarna automatisch. Wil je daarentegen -kosteloos- afzien van je inschrijving dan kan dit tot vlak voor de webinar.

Schrijf je nu in voor deze webinar!

Meer info over deze webinar?

Naam: Eveline Borgermans
Organisatie: Ikinnoveer
Telefoon: +32490654359
E-mailadres: eveline.borgermans@innovatiecentrum.be

ikinnoveer © 2018

Created by