Menu

Tax Shelter en WinWinlening

Webinar Online

13 april 2018

U bent hier

Innovatieve starters of groeiers kunnen vaak een extra financieel duwtje in de rug gebruiken. De Tax Shelter en de Winwinlening zetten je op een belastingvriendelijke manier op weg. Naast bankfinanciering kan deze alternatieve financiering een welgekomen optie zijn. Deze ondernemingen hebben vaak - en zeker in de opstartfase - geen grote terugbetalingscapaciteit of track record.

Tax Shelter: Belastingvermindering van 30% (kleine onderneming) of 45% (micro-ondernemingen) voor de particuliere investeerder die aandeelhouder wordt in een startende onderneming. Spreker Peter Devos.

Winwinlening: fiscaal vriendelijke lening op 8 jaar van een particulier aan een onderneming, met een bepaalde risicodekking door de overheid. Spreker Aelbrecht Van Damme.

Deze webinar is bedoeld voor starters, jonge (sterk) groeiende ondernemingen, potentiële particuliere investeerders, zaakvoerders en financieel verantwoordelijken van bedrijven.

 

Deze webinar, duurt 1 uur, start stipt om 11u en bieden we gratis aan. Er is ruime mogelijkheid om jouw vragen te stellen aan de sprekers, tijdens de uitzending.

Schrijf je nu in voor deze webinar!

Meer info over deze webinar?

Naam: Eveline Borgermans
Organisatie: Agentschap Innoveren&Ondernemen
Telefoon: 0490654359
E-mailadres: eveline.borgermans@vlaio.be

ikinnoveer © 2018

Created by