Menu

Succesvol netwerken: Hoe doe je dat?

Webinar Online

29 maart 2018

U bent hier

Wie vlot en efficiënt netwerkt, verhoogt makkelijker de eigen marktwaarde én die van zijn organisatie. Dat merk je vandaag al, maar in de toekomst wordt dat nog belangrijker: we werken vaak en goed samen met mensen die ons aanbevolen worden. Maar hoe zorg je ervoor dat mensen jou aanbevelen?

Tijdens dit interactieve webinar onthult Véronique Hoex ons de geheimen van de goede netwerker. Met  tips & tricks zet ze jou op het juiste spoor. Stap voor stap en erg praktijkgericht toont ze jou de weg. Dit webinar is uitermate geschikt

  • als je niet precies weet hoe je een goed netwerk op- of uitbouwt.
  • als je echt van je netwerkvrees af wil
  • als je zeker geen kansen wil laten liggen bij het uitbouwen en verstevigen van je netwerk

Véronique Hoex is van nature uit een verbinder en leert nu ook anderen hoe je jouw netwerk voor jouw kan laten werken.

Deze webinar, met Véronique Hoex duurt 1 uur, start stipt op 11u, en bieden we aan voor 39,50 euro. Er is ruime mogelijkheid om jouw vragen te stellen aan Véronique, tijdens de uitzending.

Opgelet: Ook als je niet inlogt tijdens de webinar, krijg je na afloop een mailtje met een private link naar de volledige opname, de presentatie en eventueel extra documentatie. De factuur volgt daarna automatisch. Wil je daarentegen -kosteloos- afzien van je inschrijving dan kan dit tot vlak voor de webinar.

Schrijf je nu in voor deze webinar!

Meer info over deze webinar?

Naam: Eveline Borgermans
Organisatie: Ikinnoveer
Telefoon: +32490654359
E-mailadres: eveline.borgermans@innovatiecentrum.be

ikinnoveer © 2018

Created by