Menu

Spreek jij de taal van jouw klanten?

Webinar Online

8 december 2017

U bent hier

Hoe de juiste boodschap tot betere verkoop leidt 

Wat een waardevol argument is voor de ene klant, is irrelevant voor de andere. Het brengen van de juiste boodschap voor de juiste persoon is wellicht dé sleutel tot succesvolle sales. We moeten m.a.w. de juiste taal leren spreken bij de verschillende soorten klanten waar we op mikken.

Begin met een goede segmentatie. Formuleer de juiste value propositions. Vertaal ze vervolgens in een sterke boodschap die je op de meest passend manier overbrengt. In een B2B omgeving moet je nog een stap verder gaan. Vaak hebben binnen een bedrijf verschillende stakeholders ook verschillende belangen, en moet je hen dus ook anders benaderen.

Hans Clijsters van Hamilton Coaching legt op een begrijpelijke, hands-on manier uit hoe je dit best aanpakt en welke valkuilen je moet vermijden.

Hans heeft 15 jaar ervaring is complexe Sales en Marketing opdrachten. Hans specialiseerde zich in de loop der jaren ook nog verder in Sales en Marketing bij de KUL, Vlerick en Insead.

Dit webinar start om 10u, zal een uur duren en word je gratis aangeboden door ikinnoveer, Unizo en FlandersDC. Vooraf inschrijven is echter noodzakelijk.

Merk op: Ook als je niet inlogt tijdens de webinar, krijg je na afloop een mailtje met een private link naar de opname, presentatie en eventueel extra documentatie.

Schrijf je nu in voor deze webinar!

Meer info over deze webinar?

Naam: Eveline Borgermans
Organisatie: Ikinnoveer
Telefoon: +32490654359
E-mailadres: eveline.borgermans@innovatiecentrum.be

ikinnoveer © 2018

Created by