Menu

Koca droomt van een innovatieve toekomst... help jij mee?

Cursussen Antwerpen

24 januari 2019 31 januari 2019 14 februari 2019

U bent hier

Innoveren doe je zo!

Voortdurend vernieuwen is de boodschap. Organisaties én bedrijven moeten innoveren om elke dag opnieuw de perfecte service te bieden voor hun klanten én om mee te zijn met de veranderingen in de markt. Deze eerste sessie barst van de trends, evoluties en (waar mogelijk Vlaamse) voorbeelden van ondernemingen en organisaties,  businessmodellen en verrassende producten en diensten. We maken kennis met KOCA en de jongeren en de dromen, wensen en noden van beide. Al deze inspiratie kaderen we in een praktisch 4-stappen innovatiemodel.Samen met de resultaten van de Innovatieaudit zorgt deze bagage voor heel wat inspiratie en mogelijkheden om te innoveren. 

Docent: Eveline Borgermans

Nieuwe ideeën bedenken

Alles draait om de ervaring en de beleving van de klanten, in casu de jongeren. Die ervaring en beleving is, tijdens deze sessie, ook onze voornaamste bron van onze nieuwe ideeën. Aan de hand van de eenvoudige, maar erg effectieve tools, vertalen we de behoeften van klanten naar nieuwe concepten en ideeën. We generen heel wat nieuwe ideeën met de GPS Brainstormtoolkit.

Docent:  Eveline Borgermans 

Innovatie in de praktijk

Nieuwe ideeën zijn leuk, maar die ideeën kans geven op implementatie, dat gaat natuurlijk verder. Hoe maak je van jouw idee een sterk concept en hoe overtuig je anderen om het mee met jou te gaan realiseren? We werken de beste ideeën van de afgelopen sessies uit tot een concreet businessmodel.​Met al deze tools, tip en tricks kan jij jouw onderneming, organisatie, vereniging,... een nieuwe, innovatieve wending geven!

Docent: Eveline Borgermans

Wanneer en Waar?

Donderdag 24 januari 2019

Donderdag 31 januari 2019

Donderdag 14 februari 2019, telkens ontvangst vanaf 9u30.

De sessie start stipt om 9u45 en we ronden af om 12u15. Aansluitend wordt een lichte lunch voorzien. 

De locatie van de opleiding: Koca, Van Schoonbekestraat 131, Antwerpen (Berchem)

Inschrijven kan enkel voor de volledige reeks.

Voor wie?

Wil je meewerken aan een mooie toekomst voor KOCA en de jongeren?Ben je een gedreven werknemer, een ondernemer, een enthousiasteling, die wil inzetten op innovatie en een methodiek aanleren die jouw ideeën meer kans geeft op slagen in elk aspect van je leven? Dan is deze inspirerende opleiding op jouw maat. 

Kosten?

Deze opleiding is gratis. Maar In ruil rekenen we op jouw engagement: aanwezigheid op de 3 sessies en een Innovatie-audit invullen (wordt verstuurd via mail). Je krijgt, na het invullen van de Innovatie-audit een duidelijk rapport én deze info zorgt ervoor dat we de opleiding op jouw noden kunnen afstemmen.

Kan je er één sessie niet bij zijn? Geen nood; Misschien kan een collega meevolgen in jouw plaats? We raden aan om samen met enkele collega's deze opleiding te volgen; zo zijn er meteen meerdere 'gelijkgestemde zielen' om innovatie in jouw onderneming of organisatie waar te maken!

Schrijf je nu in!

Meer info over deze opleiding?

Naam: Kimberly Claeys
Organisatie: Koca
E-mailadres: kimberly.claeys@koca.be

Meer info over de inspirerende opleidingen van ikinnoveer

Naam: Eveline Borgermans
Organisatie: Vlaio
Telefoon: 0490654359
E-mailadres: eveline.borgermans@Vlaio.be

ikinnoveer © 2019

Created by