Menu

Game Changing Innovation: Hoe creër je succesvolle diensten of producten?

Webinar Online

7 december 2017

U bent hier

Of je nu een start-up, een scale-up of een gevestigde onderneming bent, je wil steeds met innovatie en creativiteit het beste product of de beste dienst leveren.Yoav Nir heeft 20 jaar ervaring bij Barco op de teller, mede-uitvinder van ClickShare en pionier in Virtual Reality toont hoe enkele eenvoudige technieken en strategieën de kans op succes vergroten. Hij schreef er recent een boek ek over 'Game Changing Innovation' (lancering in november 2017) en deelt zijn kennis en inzichten via deze Innovatiewebinar.Wie eerder al gecharmeerd was door het werk van Osterwalder (Business Model Canvas) en/of Ries (Lean methodologie) vindt in de sprekende voorbeelden van onze gastspreker een inspirerende aanvulling.

Hoe maak je meer en beter gebruik maken van de schat aan kennis en informatie van salesmensen binnen je bedrijf? Wat is het belang van customer development? En hoe zit het met de samenwerking tussen sales/marketing en product management?Entrepreneur, consultant, coach en public speaker Yoav Nir geeft aan de hand van tot de verbeelding sprekende cases nuttige tips en handige inzichten om de slaagkans van innovatie te verhogen. Ontdek jij het mee met ons?

Deze Webinar duurt een uur, start stipt om 14u en kost 59,50€ (inclusief het boek). Het boek wordt opgestuurd.

Opgelet: Ook als je niet inlogt tijdens de webinar, krijg je na afloop een mailtje met een private link naar de volledige opname, de presentatie en eventueel extra documentatie. De factuur volgt daarna automatisch. Wil je daarentegen -kosteloos- afzien van je inschrijving dan kan dit tot vlak voor de webinar

 

Schrijf je nu in voor deze webinar!

ikinnoveer © 2018

Created by