Menu

Drones; de toekomst van Vlaanderen. Van idee tot jouw project?

Cursussen Vlaams-Brabant

11 oktober 2018 25 oktober 2018 8 november 2018

U bent hier

Sessie 1: Wie, wat, waar en hoe?

Ben je een ondernemer met een uitdaging, een opportuniteit die ingevuld kan worden met drone-technologie? Of ben je (drone-) ontwikkelaar of een piloot met een concrete business case?Tijdens deze eerste sessie verkennen we de probleemstelling en exploreren samen de mogelijkheden en de limieten. We eindigen de sessie met een concrete projectfiche per idee.

Sessie 2: Business Model Canvas

Een aantal mooie concepten liggen nu op tafel. We nodigen nu, waar nodig, technici, onderzoekers, zaakvoerders of federaties uit om deze concepten verder uit te diepen en te versterken. De projectfiches worden omgezet in Business Model Canvassen, zodat de haalbaarheid ervan voor een stuk kan afgetoetst worden.

Sessie 3: Concreet starten van project

De volgende stap? Wel, die hangt af van de noden van de individuele projecten. Samen met EUKA en de bedrijfsadviseurs van VLAIO nodigen we de gepaste sprekers uit, die ervoor kunnen zorgen dat de business model canvassen kunnen uitgroeien tot nieuwe (samenwerkings-) projecten, joint ventures en/of start-ups, spin-offs, noem maar op…

Data

11 oktober, 25 oktober en 8 november, telkens op donderdag van 17u30 tot 21u.

Locatie

Imec Tower, Celestijnenlaan 1, 3001 Leuven

Doelgroep

Ben jij een drone-developer of piloot? OF ben jij zaakvoerder, verantwoordelijke of werknemer actief in de bewaking/beveiliging, logistiek, bouw, landbouw of entertainment? Heb jij een innovatief idee om drones in te zetten in jouw organisatie? Dan is deze inspirerende reeks wellicht afgestemd op jouw noden.

Kost

Deze opleiding is gratis, maar inschrijven is verplicht. Er is enkel een no-show fee van 60 euro. In ruil rekenen we op jouw engagement: aanwezigheid op de 3 sessies en een Innovatie-audit invullen (wordt verstuurd via e-mail). Je krijgt, na het invullen van de Innovatie-audit een duidelijk rapport én deze info zorgt ervoor dat we de opleiding op jouw noden kunnen afstemmen. 

Schrijf je nu in!

Meer info over deze opleiding

Naam: Eveline Borgermans
Organisatie: Agentschap Innoveren&Ondernemen
Telefoon: +32490654359
E-mailadres: eveline.borgermans@vlaio.be
Naam: Kevin Logist
Organisatie: Euka
E-mailadres: info@euka.org

ikinnoveer © 2019

Created by