Menu

De juiste prijs?

Webinar Online

1 december 2017

U bent hier

Vraag jij voldoende voor je werk? Te weinig misschien? Of prijs je jezelf uit de markt met een te hoge prijs? Een eenvoudige vraag, zo lijkt het. Maar het antwoord is daarom niet altijd zo simpel. Freelancers worstelen vaak met hun prijszetting. ‘De juiste prijs’ hangt immers af van heel wat verschillende factoren.

Tijdens dit webinar leren we je drie manieren kennen om je prijs te bepalen. We lichten ook prijsinzicht.be toe, een tool die Flanders DC ontwikkelde om creatieven te helpen bij een kostengebaseerde prijsbepaling. Ter voorbereiding op de sessie kan je deze tool al even invullen.

Simon Gryspeert werkt al bijna tien jaar voor ondernemers. Vandaag werkt hij bij Flanders DC als project manager kennis & tools en is hij o.a. verantwoordelijk voor prijsinzicht.be. Eerder startte hij bij UNIZO de Love to be free werking voor freelancers op.

Dit webinar start stipt om 10u, zal een uur duren en word je gratis aangeboden door FlandersDC, ikinnoveer en Unizo. Vooraf inschrijven is echter noodzakelijk.

Merk op: Ook als je niet inlogt tijdens de webinar, krijg je na afloop een mailtje met een private link naar de opname, presentatie en eventueel extra documentatie.

Schrijf je nu in voor deze webinar!

Meer info over deze webinar?

Naam: Eveline Borgermans
Organisatie: Ikinnoveer
Telefoon: +32490654359
E-mailadres: eveline.borgermans@innovatiecentrum.be

ikinnoveer © 2018

Created by