Menu

De 7 regels voor het succesvol verkopen van innovatieve producten

Webinar Online

8 maart 2018

U bent hier

Disruptieve innovaties op de markt brengen, verloopt vaak minder vlot dan gehoopt. Sommige bedrijven falen er zelfs volledig in en zien concurrenten uiteindelijk met de eer weglopen. Aan de hand van 7 praktische tips, zal je leren de grootste valkuilen te vermijden en jouw innovatie de grootste kansen geven op commercieel succes. De 7 regels zijn gebaseerd op lessen getrokken uit verschillende casestudies, interviews met innovatoren en eigen ervaring.

Doelgroep: Iedereen die betrokken is bij het succesvol op de market brengen van disruptieve innovatie; verkoops- en marketingmedewerkers, product managers en de geïnteresseerde R&D medewerker. 

Deze webinar, met Romeo Baertsoen, duurt 1 uur, start stipt om 11u, en bieden we aan voor 39,50 euro . Er is ruime mogelijkheid om jouw vragen te stellen aan Romeo, tijdens de uitzending.

Romeo Baertsoen is de zaakvoerder van WidePeak, een klein consultancy bedrijf gespecialiseerd in het coachen van bedrijven om innovatieve producten te definiëren en ze succesvol te vermarkten.

Opgelet: Ook als je niet inlogt tijdens de webinar, krijg je na afloop een mailtje met een private link naar de volledige opname, de presentatie en eventueel extra documentatie. De factuur volgt daarna automatisch. Wil je daarentegen -kosteloos- afzien van je inschrijving dan kan dit tot vlak voor de webinar

Schrijf je nu in voor deze webinar!

ikinnoveer © 2018

Created by