Menu

Alles wat freelancers echt moet weten over intellectuele eigendom

Webinar Online

24 november 2017

U bent hier

Auteursrecht, intellectuele eigendom, exploitatierechten, … Blijf jij ook het liefst uit de buurt van dergelijk juridische jargon? Maak dan voor één keer een uitzondering!

Bewust omgaan met je rechten kan je als freelancer heel wat gedoe besparen en vooral geld opbrengen.

In dit webinar verneem je hoe ver jouw intellectuele eigendom reikt, welke bescherming je automatisch geniet en waar je zelf voor moet zorgen. We leggen concreet uit waar je op moet letten als je een contract afsluit en lichten de – fiscaal interessante! – mogelijkheid toe om je werk te laten uitbetalen als vergoeding voor auteursrechten. Tot slot geven we ook de belangrijkste info mee over de nieuwe privacyverordering (GDPR) en de impact daarvan op freelancers.

Jan-Willem Lust is European Head of Legal bij deJuristen. Dit juridisch kantoor wil naar eigen zeggen de rechtswereld het digitale tijdperk in loodsen en focust daarom op adviesverlening rond ICT-recht (e-commerce, ICT-contracten, ...) en intellectuele eigendom (merkbescherming, modeldepots, …). 

Dit webinar start om 10u, zal een uur duren en word je gratis aangeboden door Ikinnoveer, FlandersDC en Unizo. Vooraf inschrijven is echter noodzakelijk.

Merk op: Ook als je niet inlogt tijdens de webinar, krijg je na afloop een mailtje met een private link naar de opname, presentatie en eventueel extra documentatie.

Schrijf je nu in voor deze webinar!

Meer info over deze webinar?

Naam: Eveline Borgermans
Organisatie: Ikinnoveer
Telefoon: +32490654359
E-mailadres: eveline.borgermans@innovatiecentrum.be

ikinnoveer © 2018

Created by