Menu

Opleidingen

Ben je op zoek naar een opleiding over innovatie? Hier vindt u een aanbod van inspirerende cursussen, diepgravende workshops en leerrijke webinars. 

U bent hier

GDPR: Kader én praktijk voor de kmo

Webinar Online 18 januari 2018

GDPR. De nieuwe privacywet die ervoor zorgt dat vele kmo's vrezen voor het verplicht implementeren van heel wat administratieve rompslomp én huizenhoge boetes... Maar wordt de soep zo heet gegeten als ze wordt opgediend? En wat betekend het in de praktijk voor u, als kmo'er? 

Lees meer

Interessante verdienmodellen! En hoeveel ken jij er?

Webinar Online 15 februari 2018

Heb jij als ondernemer een goede kijk op jouw verdienmodel(len)? En heb je (alle) mogelijke alternatieven bekeken? 

Lees meer

Pakkende presentaties: zo maak je het helder en overtuigend.

Webinar Online 16 februari 2018

Een product of dienst aan de man of vrouw brengen? Een goedidee pitchen? Plannen of strategieën uit de doeken doen? Heelregelmatig doe je dat met behulp van een presentatie.

Tijdens het webinar “Pakkende presentaties” leer je hoe je moeiteloos met je publiek connecteert, hoe je je presentaties helder, overtuigend en enthousiast overbrengt en wat er nodig is om impact te realiseren.

Lees meer

Riskmanagement: essentieel bij verkoop van innovatieve/complexe producten

Webinar Online 22 februari 2018

Om een klant te overtuigen moeten er drie zaken aanwezig zijn: voldoende value voor de klant, volledig vertrouwen van de klant in jou en tenslotte een minimaal risico als er toch iets misloopt. Deze drie zaken vormen samen de "Golden Triangle" voor succesvolle verkoop, volgens Hans Clijsters. In deze derde webinar in de reeks rond deze gouden driehoek zal Hans spreken over het derde luik, het minimaliseren van het risico voor de klant. 

Lees meer

ikinnoveer © 2018

Created by