Menu

Blockchain is WTF* (*Waarschijnlijk Toch Fundamenteel)

Webinar Online

8 maart 2018

U bent hier

Er zijn al veel nieuwe technologiën ontstaan en weer verdwenen, maar Blockchain blijkt anders te zijn. Het is meer dan bitcoin!

Blockchain heeft impact op een fundamenteel niveau: op hoe bedrijven functioneren, op de toegevoegde waarde van middlemen, op basis-concepten als geld, vertrouwen en identiteit, zelfs op de manier waarop we als mensen samenwerken en -leven.Vandaar dus: s: Blockchain is Waarschijnlijk Toch Fundamenteel!In dit webinar komt aan bod

  • wat blockchain nu eigenlijk is en waarom het speciaal is (niet-technische invalshoek)
  • toepassingen van blockchain
  • handvaten voor ondernemers om hiermee aan de slag te gaan. 

Auteur van het gelijknamige boek, Gerrie Smits, is consultant en coached organisaties om meer uit ‘digital’ te halen. Steeds vanuit de noden van de gebruiker.  

Deze Webinar (inclusief het boek) kost 59,50€, en start stipt om 14u. Het boek wordt opgestuurd na betaling van de factuur. 

Opgelet: Ook als je niet inlogt tijdens de webinar, krijg je na afloop een mailtje met een private link naar de volledige opname, de presentatie en eventueel extra documentatie. De factuur volgt daarna automatisch. Wil je daarentegen -kosteloos- afzien van je inschrijving dan kan dit tot vlak voor de Webinar

Schrijf je nu in voor deze webinar!

Meer info over deze webinar?

Naam: Eveline Borgermans
Organisatie: Ikinnoveer
Telefoon: +32490654359
E-mailadres: eveline.borgermans@innovatiecentrum.be

ikinnoveer © 2018

Created by